Sjokoladekake

Bunn
2,5 dl sukker
1,5 dl hvetemel
1 dl kakao
1 ts bakepulver
1 egg
100 g smeltet smør
½ krm salt
½ dl hasselnøtter
½ dl mandler

Rist hasselnøtter, gni av skallet. Skold mandlene. Bland ingrediensene til bunnen, unntatt nøtter og mandler. Grovhakk nøtter og mandler, og tilsett massen. Hell i form, 22 i diameter. Stekes på 175 °C i 15 min. Avkjøles.

Sjokoladefyll
100 g 70 % sjokolade
3 dl puffet ris
2 ss Nugatti

Smelt sjokolade i vannbad.
Bland i puffet ris og Nugatti.
Ha i formen oppå bunnen.

Bjørnebærkesam
4, 5 dl vaniljekesam
450 g bjørnebær
½ vaniljestang
4 pl gelatin

Mos bjørnebær, ha i kesam, vaniljestang og smeltet gelatin. Hell i
form.

Topp
Er det samme som bunn. ¼ mengde, stekt i 7 min.

Flammer
Hvit sjokolade med rød kakaospray og litt gullspray.

Mikrofon
75 g glykose
30 g sukker
20 g vann
250 g sjokolade

Varm sukker, vann og glykose til det er løst opp, ikke kokes. Hell
sukkerblanding i sjokoladen og rør godt. Arbeid massen sammen på marmor til den er kjølt ned. Modellert og sprayet med sølvspray.
Failed to connect to MySQL: Access denied for user 'd20547'@'gowron.nettstudio.no' (using password: YES)

Vest Vind Media AS, Bruhagen, 6530 Averøy | Telefon: 71 51 34 70 | post@vestvind.no | Redaksjon/annonsesalg: Vest Vind Media AS | Telefon: 71 51 34 70
Redaktør: Oddbjørn Roksvaag | 906 22 158 | oddbjorn@vestvind.no