Passionkake

1 stor kakebunn (28cm)

350 g frosne bringebær
5 dl kremfløte (lettpisket)
4 egg
3 eggeplommer
120 g vann
120 g sukker
6 gelatinplater (legges i kaldt vann)
1 dl passionspurré
1 dl sukkerlake
1 dl Lady Fruit nøytral (Puratos) eller annen

Fromasj
Sukker og vann kokes opp.
Egg og eggeplommer piskes opp og tilsettes den kokende sukkerlaken.
Massen piskes til den er helt kald. Passionspurré og sukkerlake blandes og den utbløtte og smeltede gelatinen tilsettes.
Til slutt løftes den lettpiskede fløten inn i eggemassen.

Sukkerlake
1 liter vann
1350 g sukker
Kokes opp og skummes

Montering
Kakebunnen deles i 3 og de frosne bringebærene som skal være blandet med litt sukkerlake på forhånd, deles på de to midterste lagene og fromasjen fylles deretter i kaken og strykes også opp med denne.
Kaken settes på frys i 1 time.

30 g passionspurré blandes med nøytral gelé og strykes oppå kaken. Den pyntes så med frukter slik som på bildet og til slutt settes marmorerte sjokoladeflak rundt hele kaken.

Failed to connect to MySQL: Access denied for user 'd20547'@'gowron.nettstudio.no' (using password: YES)

Vest Vind Media AS, Bruhagen, 6530 Averøy | Telefon: 71 51 34 70 | post@vestvind.no | Redaksjon/annonsesalg: Vest Vind Media AS | Telefon: 71 51 34 70
Redaktør: Oddbjørn Roksvaag | 906 22 158 | oddbjorn@vestvind.no