Bringebærmousse

Bringebærmousse
1 liter fløte
1 kg italiensk marengs
1325 g bringebærpurré
20 plater gelatin

Mandelbunn
1,5 kg eggehvite
750 g sukker
1 kg melis
725 g mandler

Fremgangsmåte
Kjør fløten til myk krem. Ha den italienske marengsen i en kjele og kjør inn bringebærpurrén forsiktig. Legg gelatinen i vann i 6 minutter. Hell vannet av gelatinen og ha den i en kasserolle med litt vann. Sett det over en plate og varm opp, ikke kok. Ha forsiktig i kremen/bringebærpurrén og italiensk marengs. Ha i den varme gelatinen.

Failed to connect to MySQL: Access denied for user 'd20547'@'gowron.nettstudio.no' (using password: YES)

Vest Vind Media AS, Bruhagen, 6530 Averøy | Telefon: 71 51 34 70 | post@vestvind.no | Redaksjon/annonsesalg: Vest Vind Media AS | Telefon: 71 51 34 70
Redaktør: Oddbjørn Roksvaag | 906 22 158 | oddbjorn@vestvind.no