Posjert egg- og spinat-bruschetta

Ingredienser
• 4 stk posjert spekeskinke
• 4 skiver grovt brød
• 2 ss olivenolje
• 2 stk finhakket tomat
• ½ stk finhakket rødløk
• 100 g spinat
• 1 båt hvitløk
• 2 ss frisk basilikum
• ½ dl olivenolje
• ½ ts salt
• ½ ts pepper og revet parmesan

Slik gjør du
Varm olivenolje i en panne. Stek brødet til det blir sprøtt og gyllent.
Stek tomater, løk, spinat, hvitløk, basilikum og olivenolje. Legg spinatblandingen på hver brødskive og legg posjert egg og parmesan på toppen.

Failed to connect to MySQL: Access denied for user 'd20547'@'gowron.nettstudio.no' (using password: YES)

Vest Vind Media AS, Bruhagen, 6530 Averøy | Telefon: 71 51 34 70 | post@vestvind.no | Redaksjon/annonsesalg: Vest Vind Media AS | Telefon: 71 51 34 70
Redaktør: Oddbjørn Roksvaag | 906 22 158 | oddbjorn@vestvind.no