KOS

Fiken-carpaccio
Innmat av fiken
Sukker
Bland fiken-masse sammen med sukker.
Strykes mellom to overhead folier.
Fryses.

Skuffekake med plomme
225 g egg
225 g melis
225 g usaltet smør
25 g marsipan
100 g hvetemel
100 g Maisena
3 g bakepulver

Bruk Witzelsberger-teknikk for framstilling.
Legg skivet plomme på topp og stek ved 180º C til du får en gylden farge.

Rød fersken mousse med yoghurt
75 g sitron
300 g rød ferskenmousse
900 g yoghurt naturell
325 g sukker
40 g gelatin
650 pisket krem

Bland sammen sitron, ferskenpuré, yoghurt og sukker.
Vend inn gelatin.
Vend inn pisket krem.

Varm honningmelon-gelé
180 g fersk honningmelon i biter
20 g sukker
2 g agar
Kok opp alle ingredienser til 80º C.
Når avkjølt, kutt i biter.
Før servering, varmes opp til 50º C.

Failed to connect to MySQL: Access denied for user 'd20547'@'gowron.nettstudio.no' (using password: YES)

Vest Vind Media AS, Bruhagen, 6530 Averøy | Telefon: 71 51 34 70 | post@vestvind.no | Redaksjon/annonsesalg: Vest Vind Media AS | Telefon: 71 51 34 70
Redaktør: Oddbjørn Roksvaag | 906 22 158 | oddbjorn@vestvind.no