Pina Colada-kake

Bunn
200 g eggehvite
300 g melis
300 g mandler malt
Pisk hvite med melis stivt.
Vend inn mandler.
Sprøyt bunn tilpasset kakeringer på en silpat.
Stekes ved 180º C til lett gylden farge.

Ananas-mousse
4 egg
100 g sukker
2 dl ananaspuré (kokt opp og avkjølt)
8 blader gelatin
300 g pisket krem
Pisk egg med sukker til eggedosis
Vend inn puré
Vend inn gelatin
Vend inn pisket krem

Kokos-krem
250 ml kokos-melk
300 g pisket krem
100 g melis
4 blader gelatin
Bland melis med krem sammen.
Vend inn gelatin.
Vend inn pisket krem til slutt.
Sprøytes i små ringer og fryses (skiver).

Lime-gelé
200 g limesaft
2 g agar

Kok opp limesaft og avkjøl.
Kok den en gang til opp sammen med agar til 80º C.
Fylles i små ringer og fryses.

Failed to connect to MySQL: Access denied for user 'd20547'@'gowron.nettstudio.no' (using password: YES)

Vest Vind Media AS, Bruhagen, 6530 Averøy | Telefon: 71 51 34 70 | post@vestvind.no | Redaksjon/annonsesalg: Vest Vind Media AS | Telefon: 71 51 34 70
Redaktør: Oddbjørn Roksvaag | 906 22 158 | oddbjorn@vestvind.no