Skolelunsjbrød

4500 g sammalt hvete grov
3750 g hvetemel
6000 g skummet kulturmelk
1500 g meierismør
60 g salt
450 g sukker
240 g natron
300 g bakepulver
1500 g cottage cheese

Det sammalte melet bløtlegges i 20 minutter.
Deretter blandes forsiktig ingrediensene sammen.
Deigen hviles i 30 min. Kjevles ut til ca 1 cm tykkelse, pensles med egg og strøs med sesam.
Stekes på 240 grader i ca 10–15 min.

 

 

Failed to connect to MySQL: Access denied for user 'd20547'@'gowron.nettstudio.no' (using password: YES)

Vest Vind Media AS, Bruhagen, 6530 Averøy | Telefon: 71 51 34 70 | post@vestvind.no | Redaksjon/annonsesalg: Vest Vind Media AS | Telefon: 71 51 34 70
Redaktør: Oddbjørn Roksvaag | 906 22 158 | oddbjorn@vestvind.no