Aprikoshorn

3000 g sammalt hvete grov
2000 g hvetemel
3000 g helmelk
200 g fersk gjær
600 g rapsolje
100g sukker
140 g salt
2000 g tørkede aprikoser
1300 g høvlede hasselnøtter
Det sammalte melet bløtlegges i 20 minutter.

Alt bortsett fra aprikoser og hasselnøtter blandes i gryta og eltes 5 sakte og 3 fort. Ha i nøtter og aprikos på slutten slik at de ikke blir knust for mye.
Deigtemperatur 26 grader. Hviletid 30 min, rasketid ca 40 min, stekes på 240 grader i ca 10–12 min.


 

Failed to connect to MySQL: Access denied for user 'd20547'@'gowron.nettstudio.no' (using password: YES)

Vest Vind Media AS, Bruhagen, 6530 Averøy | Telefon: 71 51 34 70 | post@vestvind.no | Redaksjon/annonsesalg: Vest Vind Media AS | Telefon: 71 51 34 70
Redaktør: Oddbjørn Roksvaag | 906 22 158 | oddbjorn@vestvind.no