Sammenskjøvet brød

Antall enheter 35
Enhetsvekt i gram 750 g

Natthev
(lages dagen før)
3 600 g vann
2 400 g hvetemel bakeri
12 g gjær

Rugkliskolding avkjøles før bruk.
4 200 g vann 100 grader
600 g sesamfrø
600 g solsikkefrø
600 g linfrø
1 500 g Regal rugklimel

Påslag
3 600 g vann
6 000 g natthev av siktet hvete
2 100 g Regal Fullformalt Hvete Fin
6 000 g Regal Hvetemel Bakeri sekk
420 g Rapsolje
255 g salt 25 kg sekk
390 g gjær fersk original blå 1 kg

Fremgangsmåte
Deigtemperatu
r 26 °C
Eltetid 10+2 min
Hviletid 20–30 min
Rasketid 40–50 min
Rasketemperatur 33 °C
Fuktighet 78 % RH
Dampetid 20 sek
Steketemperatur 250–220 °C
Steketid Formstekt 35 min/Sammenskjøvet 45 min

Tilberedning
Sammenskjøvet/form.
Dekor Sesamfrø.
Former/Annet 670 g i 24 cm form;
750 g sammenskjøvet

Failed to connect to MySQL: Access denied for user 'd20547'@'gowron.nettstudio.no' (using password: YES)

Vest Vind Media AS, Bruhagen, 6530 Averøy | Telefon: 71 51 34 70 | post@vestvind.no | Redaksjon/annonsesalg: Vest Vind Media AS | Telefon: 71 51 34 70
Redaktør: Oddbjørn Roksvaag | 906 22 158 | oddbjorn@vestvind.no