Steinbakt Møllerbrød

Antall enheter 30
Enhetsvekt i gram 830 g

Skoldes dagen før og settes på kjøl
5 000 g vann 100 grader
3 000 g Regal Steinmalt Bygg grov
1 800 g Regal Steinmalt Rugmel sekk
220 g salt 25 kg sekk

Påslag
Natthev av siktet hvete:
(Lages dagen før)
2 400 g vann
3 600 g Regal bakerimel
12 g fersk gjær
1 500 g vann
5 250 g Regal Hvetemel Bakeri sekk
500 g sirup mørk
300 g gjær fersk original blå
400 g rapsolje
1 200 g gresskarkjerner

Fremgangsmåte
Deigtemperatur
23–24 °C
Eltetid 10+1 min
Hviletid 60 min støtes etter 30 min
Rasketid 30–45 min
Fuktighet Tørrask under hette
Dampetid 2 sek
Steketemperatur 240–210 °C
Steketid Rundt 40 min

Tilberedning
Oppslag sirkelrundt brød. Dekor og snitt etter rask. Dekor Steinmalt Bygg grov eller Steinmalt rug.
Skyves som steinbakt rett på herten.

 

Failed to connect to MySQL: Access denied for user 'd20547'@'gowron.nettstudio.no' (using password: YES)

Vest Vind Media AS, Bruhagen, 6530 Averøy | Telefon: 71 51 34 70 | post@vestvind.no | Redaksjon/annonsesalg: Vest Vind Media AS | Telefon: 71 51 34 70
Redaktør: Oddbjørn Roksvaag | 906 22 158 | oddbjorn@vestvind.no