Steinsoppbrød

Råvarer:
Hvetemel
Rugmel
Sammalt rug fin
Salt
Steinsopp

Fremgangsmåte:
Fordeig/surdeig Autolyse og surdeig.

Fremstillingsmetode:
Dag 1: Blande surdeig.
Dag 2: Kjør autolys frisk på surdeig 3 timer innen deigkjøring.
Sett deigene på kjøl.
Dag 3: Ta deigene ut av kjøla.
Elt deigene sammen med salt til du har en jevn og smidig deig.
Vend steinsoppen inn i den ferdige deigen for hånd.

Vekt: ca 500–550 g
Eltetid: 8 minutter langsomt + 3 minutter hurtig
Brødfasong: Rektangulært
Rasketid: Ca 12 timer i kjøl og 2 timer i romtemperatur
Baketemperatur: Inn 240 grader over og 250 grader undervarme. Senk temperaturen etter 10 minutter til 220 grader
Baketid: 40 minutter

Failed to connect to MySQL: Access denied for user 'd20547'@'gowron.nettstudio.no' (using password: YES)

Vest Vind Media AS, Bruhagen, 6530 Averøy | Telefon: 71 51 34 70 | post@vestvind.no | Redaksjon/annonsesalg: Vest Vind Media AS | Telefon: 71 51 34 70
Redaktør: Oddbjørn Roksvaag | 906 22 158 | oddbjorn@vestvind.no