Rødbetsbaguette

Råvarer
1000 g vann
500 g tradisjons mel
(fransk mel uten tilsatt askorbinsyre)
500 g hvetemel
580 g rødbetvann *
20 g salt
5 g gjær
200 g flytende surdeig

Fremgangsmåte:
Fordeig/heving/surdeig: Flytende surdeig

Fremstillingsmetode:
Rød tradisjonsbaguette med kun naturlige ingredienser. Egnet til vegetarsandwicher og skaper farge i bakeriet.
*Kok opp 500 g rødbeter i 1000 ml vann. Bruk kun vannet i deigen.

Vekt: ca 500 g
Eltetid: 8 minutter i lavere hastighet + 12 minutter hurtig
Brødfasong: Baguette
Rasketid: 3 timer
Baketemperatur: 240° C
Baketid: 19 minutter

Failed to connect to MySQL: Access denied for user 'd20547'@'gowron.nettstudio.no' (using password: YES)

Vest Vind Media AS, Bruhagen, 6530 Averøy | Telefon: 71 51 34 70 | post@vestvind.no | Redaksjon/annonsesalg: Vest Vind Media AS | Telefon: 71 51 34 70
Redaktør: Oddbjørn Roksvaag | 906 22 158 | oddbjorn@vestvind.no