Nøttebrød

Råvarer:
Hvetemel
Sukker
Salt
Gjær
Gurkemeie
Vann
Smør
Valnøtter
Hasselnøtter
Mandler
Honning

Fremgangsmåte:
Fordeig/heving/surdeig: Surdeig med gurkemeie

Fremstillingsmetode:
Riste nøttene
Karamelliser nøttene
Blande ingrediensene
Heving
Dele opp deigen
Heving
Elting
Heving + steking

Vekt: 500 g
Eltetid: Ca 18 minutter
Formstørrelse: 32 cm
Brødfasong: Formbrød
Rasketid: 2 timer
Baketemperatur: 230 °C
Baketid: 25 minutter

 

Failed to connect to MySQL: Access denied for user 'd20547'@'gowron.nettstudio.no' (using password: YES)

Vest Vind Media AS, Bruhagen, 6530 Averøy | Telefon: 71 51 34 70 | post@vestvind.no | Redaksjon/annonsesalg: Vest Vind Media AS | Telefon: 71 51 34 70
Redaktør: Oddbjørn Roksvaag | 906 22 158 | oddbjorn@vestvind.no