Brødkrystaller

5000 g vann
350 g gjær
3300 g hvetemel
2700 g sammalt hvete fin
2000 g sammalt hvete mellomgrov
100 g sukker
120 g salt
650 g olje
1300 g revet hvitost
150 g tørket purre/gressløk
2000 g smårettskinke

FREMGANGSMÅTE
Deigtemperatur: 26 °C
Eltetid: 4 sakte 5 fort
Ost, skinke og purre/løk has i til slutt
Hviletid: 45 min
Rasketid: Ca 40 min
Ovnstemperatur: 220 °C
Steketid: 10-15 min

UTFORMING
Kjevle ut til en stor leiv, ca. 2 cm tykk. Bruk en snøkrystallutstikker eller en stjerneform til å stikke ut brødkrystallene med.

Failed to connect to MySQL: Access denied for user 'd20547'@'gowron.nettstudio.no' (using password: YES)

Vest Vind Media AS, Bruhagen, 6530 Averøy | Telefon: 71 51 34 70 | post@vestvind.no | Redaksjon/annonsesalg: Vest Vind Media AS | Telefon: 71 51 34 70
Redaktør: Oddbjørn Roksvaag | 906 22 158 | oddbjorn@vestvind.no