Cup Cakes

Ingredienser:

4 stk egg
4 dl sukker
6 dl helmelk
1 ts vaniljeessens
6 dl hvetemel
2 ts bakepulver
250 g smeltet smør

Smørkrem:
100 g saltet smør
100 g usaltet smør
125 g sukker
5 stk eggeplommer
1 ts vaniljeessens
Konditorfarge

SLI K GJØR DU
Pisk egg og sukker sammen til en luftig eggedosis. Tilsett melk og vaniljeessens. Ha i hvetemel og bakepulver, og pisk til en glatt røre.
Bland til slutt inn smøret.
Fyll muffinsformene 2/3 fulle.
Stek muffinsene midt i ovnen ved 170 °C i 20 minutter.
Avkjøl på rist.

Smørkrem:
Visp sammen sukker og eggeplommer i en bolle i vannbad til
60 °C. Pisk blandingen videre i en kjøkkenmaskin.
Tilsett smøret gradvis mens vispen går. Pisk luftig og glatt.
Tilsett vaniljeessens.
Bland halvparten av smørkremen med konditorfarge. Bland de to smørkremene med ulik farge så vidt sammen og ha smørkremen i en sprøytepose. Dekorér kakene med
den marmorerte smørkremen.

Porsjoner : 24

FOTO: Opplysningskontoret for brød og korn/
Studio Dreyer Hensley

Failed to connect to MySQL: Access denied for user 'd20547'@'gowron.nettstudio.no' (using password: YES)

Vest Vind Media AS, Bruhagen, 6530 Averøy | Telefon: 71 51 34 70 | post@vestvind.no | Redaksjon/annonsesalg: Vest Vind Media AS | Telefon: 71 51 34 70
Redaktør: Oddbjørn Roksvaag | 906 22 158 | oddbjorn@vestvind.no