Daquoise med kokosnøtt

150 g melis
55 g mandelmel
110 g kokos
205 g eggehvite
75 g sukker

Pisk eggehvite og sukker.
Tilsett alt det tørre i marengsen.
Stekes.

MANDEL BISCUIT
675 g konditormarsipan
285 g egg
180 g eggeplomme
600 g eggehvite
225 g sukker
270 g mel

Kjør marsipan i foodprosessor og tilsett litt og litt egg og eggeplomme.
Pisk eggehvite og sukker.
Rør sammen de to massene og tilsett mel.
Stekes.

Creamy cocktail
120 g mangopure
80 g kokosnøttmelk
30 g banan
20 g pasjonspure
60 g eggeplomme
25 g egg
50 g sukker
10 g maizenna
21 g gelantinmasse
225 g krem

Pureene varmes litt opp.
Tilsett egg, eggeplomme, sukker og
maizenna, kok opp.
Tilsett gelatinmassen.
Avkjøl og ha kremen i.

Ananaskompott
680 g ananas
120 g pasjonspure
120 g mangopure
1 stk. vaniljestang
115 g sukker
4 gn agar argar

Alt kokes til ananasen blir litt mør og massen litt fast. Dette tar rundt 1 time.

Hvit sjokolademousse
225 g melk
225 g fløte
30 g ingefær
108 g eggeplomme
37,5 g sukker
300 g hvit sjokolade
76 g gelantinmasse
675 g krem

Kok opp melk, fløte, ingefær, sukker og eggeplomme til 85C.
Hell over sjokoladen, tilsett gelatinmassen.
Avkjøles og tilsett kremen.

Gele
3 pl. gelatin
50 g glykose
1 dl vann
50 g sukker
¼ sitronjuice

Kok opp og tilsett gelatinen. Avkjøles i 1 time.

FOTO : Studio LL

Failed to connect to MySQL: Access denied for user 'd20547'@'gowron.nettstudio.no' (using password: YES)

Vest Vind Media AS, Bruhagen, 6530 Averøy | Telefon: 71 51 34 70 | post@vestvind.no | Redaksjon/annonsesalg: Vest Vind Media AS | Telefon: 71 51 34 70
Redaktør: Oddbjørn Roksvaag | 906 22 158 | oddbjorn@vestvind.no