LINNEAS LIME-DRØM

Kokosbunn
50 g melis
55 g mandelmel
110 g kokos
200 g eggehvite
75 g sukker
100 g Callebaut 811 sjokolade

Pisk eggehvite og sukker, bland alt det tørre.

Marispanbunn
675 g Pals konditormarsipan
285 g egg
180 g eggeplomme
Kjøres sammen i foodprosessor.
225 g sukker
600 g eggehvite
Piskes stivt.
270 g hvetemel

Alt blandes vekselvis.

Mørk sjokolademousse
300 g Mørk Callebaut 811 sjokolade
150 g smør
5 stk. eggeplommer

Smøret kokes og blandes med sjokoladen, eggeplommene tilsettes når sjokoladen er
smeltet.

1 1/2 dl. varm kaffe
3 stk. gelatinplater. Gelatinen bløtes og løses opp i kaffen, bland dette i sjokoladen.
5 stk. eggehviter
100 g sukker

Piskes til marengs og blandes i sjokoladen.

Limemousse
4 dl Tine kremfløte
2 dl Creme fraiche
2 dl vanilje yoghurt
1 1/2 dl sukker
2 ts revet lime skall
1 dl lime saft
4 stk gelatinplater

Pisk fløten stiv.
Bland i creme fraiche, yoghurt og sukker.
Bløt gelatinen. Kok opp limesaft og skall, løs opp gelatinen og tilsett i fløten.

Hvit sjokolade moussé
3 stk egg
90 g sukker
Piskes
100 gr. Creme fraiche
4 dl Tine kremfløte

Pisk 3 dl kremfløte og tilsett Creme fraiche og eggedosis.

200 g hvit Callebaut sjokolade, CW2
3 stk gelatinplater
Skall og juice av 2 stk. lime

Kok opp 1 dl fløte og tøm over sjokoladen.
Bløt gelatin.
Kok opp limesaft og smelt gelatinen.
Alt blandes vekselvis.

Bringebærsaus
1 stk vaniljestang
1/2 dl vann
80 g sukker
Kokes opp og avkjøles.
200 g bringebær
Saft fra 1/2 sitron

Alt kjøres i foodprosessor til jevn saus.
Siles.

Fremgangsmåte
Fra nederst:
Kokosbunn med rystede gresskarkjerner
Mørk sjokolademoussé
Marsipanbunn
Limemoussé
Hvit sjokolademoussé
Grønn gelé

Failed to connect to MySQL: Access denied for user 'd20547'@'gowron.nettstudio.no' (using password: YES)

Vest Vind Media AS, Bruhagen, 6530 Averøy | Telefon: 71 51 34 70 | post@vestvind.no | Redaksjon/annonsesalg: Vest Vind Media AS | Telefon: 71 51 34 70
Redaktør: Oddbjørn Roksvaag | 906 22 158 | oddbjorn@vestvind.no