OSTEKAKE med blodappelsin

RÅVARE (3 x 18 CM)
200 g sukker
1 stk vaniljestang
4 stk blodappelsin
300 g vann
1000 g kremost
650 g sukker
300 g blodappelsinpuré
20 g gelantin
1200 g fløte


Japonaise bunn
(Ca 1 plate )
360 g sukker
2 dl eggehvite
180 g mandelmel
30 g kakao


FREMGANGSMÅTE:
Pisk marengs, vend inn mandler og kakao.
Stekes på 190 grader i ca 8 minutter.


Vann, sukker og vaniljestang kokes til en sukkerlake.
Lag filletter av blodappelsinene. Legg dem i sukkerlaken når den er litt avkjølt (trekk til dagen etter).


Sukker og kremost blandes, varm opp blodappelsinpuréen, smelt gelatinen i puréen og bland den med kremosten og sukkeret.


Fløten piskes til moussékrem og vend sammen ostemassen.
Til sist vend inn appelsinfillettene.

 

Failed to connect to MySQL: Access denied for user 'd20547'@'gowron.nettstudio.no' (using password: YES)

Vest Vind Media AS, Bruhagen, 6530 Averøy | Telefon: 71 51 34 70 | post@vestvind.no | Redaksjon/annonsesalg: Vest Vind Media AS | Telefon: 71 51 34 70
Redaktør: Oddbjørn Roksvaag | 906 22 158 | oddbjorn@vestvind.no