Kryddernøtter

500 g hasselnøttkjerner
Ristes i ovn på 160 grader i ca 16 minutter.

Karamellpulver
400 g melis
5 cm kanelstang
½ stjerneanis
1 vaniljestang
50 g smør

Lag karamell av melisen, rør in krydder og smør.
Avkjøl det hele og mal til pulver.

500 g cacao berry 60% amer
smeltes

Ha de avkølte ristede nøttene i en stor bolle og hell på vekselsvis med kramellpulver og sjokolade. Start med sjokolade å rør så alle er dekket ha så på pulver så det blir tørt og nøttene separeres, så sjokolade osv til du føler du har et passelig lag med krydder og sjokolade

Failed to connect to MySQL: Access denied for user 'd20547'@'gowron.nettstudio.no' (using password: YES)

Vest Vind Media AS, Bruhagen, 6530 Averøy | Telefon: 71 51 34 70 | post@vestvind.no | Redaksjon/annonsesalg: Vest Vind Media AS | Telefon: 71 51 34 70
Redaktør: Oddbjørn Roksvaag | 906 22 158 | oddbjorn@vestvind.no