TRIPPEL SJOKOLADE-MOUSSE

Mørk sjokolade-mousse:
165 g Belcolade mørk
50 g melk
130 g fløte
25 g sukker
210 g lettpisket fløte

Fremgangsmåte
Melk, fløte og sukker kokes opp, helles over sjokoladen og røres glatt. Etter avkjøling vendes den lett piskede fløten i.

Melkesjokolade-mousse
75 g melk
115 g Belcolade melkesjokolade
35 g Puratos Bavarois Neutral
250 g lettpisket fløte

Fremgangsmåte
Melken kokes opp og helles over sjokoladen, blend massen med en stavblender til massen er homogen. Til slutt blendes Puratos Bavarois Neutral i. Etter avkjøling vendes den lett piskede fløte i.

Hvit sjokolade-mousse
100 g melk
115 g Belcolade hvit
60 g Puratos Bavarois Neutral
350 g lettpisket fløte

Fremgangsmåte
Melken kokes opp og helles over sjokoladen, blend massen med en stavmikser til massen er homogen. Til slutt blendes Puratos Bavarois Neutral i. Etter avkjøling vendes den lett piskede fløten i.
De tre forskjellige sjokolademoussene fordeles jevnt i en sjokoladering som du lager med temperert belcolade mørk, eller de kan kjøpes ferdige.
På toppen har vi et tynt lag med glasage noir og pynter med et blåbær og sjokoladepynt.

Failed to connect to MySQL: Access denied for user 'd20547'@'gowron.nettstudio.no' (using password: YES)

Vest Vind Media AS, Bruhagen, 6530 Averøy | Telefon: 71 51 34 70 | post@vestvind.no | Redaksjon/annonsesalg: Vest Vind Media AS | Telefon: 71 51 34 70
Redaktør: Oddbjørn Roksvaag | 906 22 158 | oddbjorn@vestvind.no