Hvit sjokolademousse med jordbær

Hvit sjokolademousse
1820 g Hvit sjokolade   
830 g kokt fløte   
1460 g Patè a bombe   
2700 g fløte   
19 g gelatinblad 


Patè a bombe
680 g eggeplommer   
390 g vann   
390 g sukker


Jordbærkompott
2000 g fryste jordbær   
100 g sitronsaft
300 g sukker
15 stk gelatinblad

Smelt jordbærene sammen med sitronsaft og sukker.
Varm opp og tilsett den smeltet gelatinen.
Helles i former og settes på frys.


Sukkerbrød/anslag
1000 g egg   
600 g sukker 
300 g hvetemel
300 g potetmel   
20 g bakepulver  

Varm egg og sukker til 60 grader.
Helles deretter i piskemaskin, og piskes på høy hastighet.
Sikt de tørre ingrediensene.
Når eggene er pisket luftig, vendes de siktede ingrediensene forsiktig inn for hand.
Fylles i ringer og stekes på 180grader i ca 20 min.


Fremgangsmåte:

Kutt sukkerbrødet i 4 skiver. (det trengs 2 skiver pr kake)
Ha plast i ringene.
Begynn med sukkerbrødbunn, deretter fyller du halvveis opp med hvit sjokolademousse.
Legg på en ny sukkerbrødbunn.
Legg jordbærkompotten rett oppå sukkerbrødbunnen, i tilfelle jordbærene slipper litt veske.
Fyll deretter opp med hvit sjokolademousse og frys kaken inn.
Kle kaken inn i hvit sjokolade og dekorer med friske jordbær.

Failed to connect to MySQL: Access denied for user 'd20547'@'gowron.nettstudio.no' (using password: YES)

Vest Vind Media AS, Bruhagen, 6530 Averøy | Telefon: 71 51 34 70 | post@vestvind.no | Redaksjon/annonsesalg: Vest Vind Media AS | Telefon: 71 51 34 70
Redaktør: Oddbjørn Roksvaag | 906 22 158 | oddbjorn@vestvind.no