Sjokoladeterte

Mørdeig med mandel
250 g kjeks mel
50 g mandel mel
200 g smør saltet eller usaltet
100 g sukker
50 g egg

Fremgangsmåte
Kjøres dagen før eller min 12 timer. Kjevles til 4-5 mm og forer formene.

Sjokoladekrem til baking
250 g sjokolade
250 g smør
120 g sukker
350 g egg
75 g kjeks mel

Fylles i forede former. Stekes på 220 grader i 7 til 15 min.

Ganach
120 g mørk sjokolade
130 g melkesjokolade
170 g fløte
50 g hasselnøtt pasta
30 g smør

Pyntes etter ønske og tema. Fantastisk til påskesalget og den holder lenge for de som skal på tur.

Failed to connect to MySQL: Access denied for user 'd20547'@'gowron.nettstudio.no' (using password: YES)

Vest Vind Media AS, Bruhagen, 6530 Averøy | Telefon: 71 51 34 70 | post@vestvind.no | Redaksjon/annonsesalg: Vest Vind Media AS | Telefon: 71 51 34 70
Redaktør: Oddbjørn Roksvaag | 906 22 158 | oddbjorn@vestvind.no