Vanijecupcakes

Hvorfor ikke servere cupcakes med jordbær og champagne neste gang det ligger romantikk i luften? Med friske, norske jordbær er disse vaniljecupcakene til å spise
opp!

Ca 24 stk.

Du trenger:

RØREN
4 egg
4 dl sukker
250 g margarin – romtemperert
2 dl melk
3 ts bakepulver
6 dl hvetemel, siktet
2 ts vanilje-essens

Slik gjør du:
• Forvarm ovnen til 175 °C.
• Sett 24 cupcakeformer på to muffinsbrett.
• Rør margarin og sukker hvitt.
• Visp inn eggene, ett av gangen.
• Ha i melk og hvetemel/bakepulver vekselvis.
• Tilsett vanilje-essens.
• Fyll cupcakeformene ca 2/3 fulle.
• Stek kakene midt i ovnen i ca 20 minutter.
• Ta dem ut av ovnen og avkjøl dem på muffinsbrettet i ca 10 minutter. Sett cupcakene på en rist og la dem bli helt avkjølt.

Frostingen
250 g margarin - romtemperert
2 ts vanilje-essens
1 dl melk
12 – 16 dl melis
2 ts vaniljesukker
Friske jordbær & pistachenøtter til pynt.

• Rør margarinen myk og smidig.
• Tilsett vanilje-essens. Sikt inn melis og vaniljesukker vekselvis med at du tilsetter melken. Bland inn nok melis til at frostingen blir fast og smørbar.

PYNTINGEN
Bruk tipp nr 1M fra Wilton. Pynt med friske jordbær og pistachenøtter.

Tips: Bruk vaniljesukker med ekte bourbonvanilje.

Failed to connect to MySQL: Access denied for user 'd20547'@'gowron.nettstudio.no' (using password: YES)

Vest Vind Media AS, Bruhagen, 6530 Averøy | Telefon: 71 51 34 70 | post@vestvind.no | Redaksjon/annonsesalg: Vest Vind Media AS | Telefon: 71 51 34 70
Redaktør: Oddbjørn Roksvaag | 906 22 158 | oddbjorn@vestvind.no