Ekstra grovt brød

Eltetid: 3+7 kemper
Hviletid: 30 min.
Deigtemperatur: 26-27 C
Oppslag: Rundstekt
Rasketid: 45 min.
Skyvetemp: 220 C
Steketemp: 190 C
Steketid hertovn: 30 min.

1 000 g vann
1 500 g hvete Sammalt 30
50 g gjær
35 g salt
150 g OPUS 23
Bløtlegg mel og salt i vann i 30 min.

For oss er grovt brød en selvfølgelig del av hverdagen, både til frokost, lunsj og til kveldsmat.

Bruk våre spesialtilpassete brødforbedrere for å oppnå det beste resultatet.

Egenskaper Opus 23 brødforbedrer grove og ekstra grove produkter:

  • Gir en sammenhengende skive
  • Gir godt volum
  • Kan bake frittstående produkter av 100% sammalt mel
  • God smak
  • God holdbarhet
Failed to connect to MySQL: Access denied for user 'd20547'@'gowron.nettstudio.no' (using password: YES)

Vest Vind Media AS, Bruhagen, 6530 Averøy | Telefon: 71 51 34 70 | post@vestvind.no | Redaksjon/annonsesalg: Vest Vind Media AS | Telefon: 71 51 34 70
Redaktør: Oddbjørn Roksvaag | 906 22 158 | oddbjorn@vestvind.no