Mellomgrovt brød

Eltetid: 3+6 kemper
Hviletid: 30 min.
Deigtemperatur: 26 C
Oppslag: rundsteikt
Rasketid: 45 min.
Steketid: 35 min.

1 000 g vann
850 g hvetemel
850 g sammalt Hvete 30
35 g salt
50 g gjær
35 g Opus 230

For oss er grovt brød en selvfølgelig del av hverdagen, både til frokost, lunsj og til kveldsmat.

Bruk våre spesialtilpassete brødforbedrere for å oppnå det beste resultatet.
Egenskaper Opus 230 brødforbedrer fine og mellomgrove brød:

- Gir en sammenhengende skive
- Gir godt volum
- God smak
- God holdbarhet

Failed to connect to MySQL: Access denied for user 'd20547'@'gowron.nettstudio.no' (using password: YES)

Vest Vind Media AS, Bruhagen, 6530 Averøy | Telefon: 71 51 34 70 | post@vestvind.no | Redaksjon/annonsesalg: Vest Vind Media AS | Telefon: 71 51 34 70
Redaktør: Oddbjørn Roksvaag | 906 22 158 | oddbjorn@vestvind.no