Ekstra grovt speltklibrĂžd

INGREDIENSER (Vekt i gram)

Fordeig

Regal Siktet Speltmel sekk 1470,0
Regal Havremarv halv sekk 1350,0
Regal Speltkli 1080,0
Salt 25 kg sekk 60,0
Gjær fersk original blå 1 kg 45,0
Vann 4200,0

Påslag

Regal Siktet Speltmel sekk 3900,0
Regal Speltflak sekk 1500,0
Regal Spelt sammalt fin sekk 1350,0
Regal Rugmel sekk 1200,0
Solsikkekjerner 900,0
ID Rugsur 20 a 1200,0
Salt 180,0
Gjær fersk original blå 1 kg 195,0
Vann 63000,0
Total deigvekt: 24930.0

Antall enheter: 28
Enhetsvekt i gram: 900

Grovhet: 77,5 %


ARBEIDSBESKRIVELSE

Deigtemperatur: 24-25ºC
Eltetid: 6 -8 min fordeig og påslag
Hviletid: 2 x 120 min fordeig og påslag
Rasketid: 45 min
Steketemperatur: 220ºC
                          Skyves ved 230ºC
Steketid: Formstekt ca 50 min

Tilberedning:

I deigfase 2 støtes deigen etter en time. Taes i form med pumpe/-doseringsmaskin, eller ta den rett fra gryta og i form manuelt.
Topping: 50/50 Speltflak/-solsikkekjerner.

Former/Annet: Skutebrødformer

Failed to connect to MySQL: Access denied for user 'd20547'@'gowron.nettstudio.no' (using password: YES)

Vest Vind Media AS, Bruhagen, 6530 Averøy | Telefon: 71 51 34 70 | post@vestvind.no | Redaksjon/annonsesalg: Vest Vind Media AS | Telefon: 71 51 34 70
Redaktør: Oddbjørn Roksvaag | 906 22 158 | oddbjorn@vestvind.no