Dulcey Pannacotta

PANNACOTTA

250 g melk
425 g Dulcey 32% sjokolade
25 g glukose
5 g gelatin
500 g kremfløte

 

Smelt sjokoladen ved ca 40 grader og tilsett glukose.

Kok opp melk og tilsett oppbløtt gelatin. Sil massen.

Ha gradvis i den smeltete sjokoladen for å opprettholde en blank og elastisk tekstur.

Tilsett den kalde kremfløten. Settes kjølig.

 

MANDELSTRØ

50 g brunt sukker
50 g hvetemel
50 g mandelmel
50 g smør i små terninger

 

Bland alle ingrediensene til en jevn deig. Legg den kjølig i noen minutter hvis den er for myk.

Smuldre deigen i ønsket størrelse.

Bakes på 150-160 grader til de er gyllenbrune.

 

MANGO OG BANAN MARMELADE

140 g mangopurè
375 g frisk mango
50 g banan
40 g brunt sukker

 

Kutt mangoen i små terninger. Varm opp mango og sukker til sukkeret smelter. Kjør banan med en stavmikser inn i mangoblandingen, avkjøl og tilsett mangoterningene.

 

Montèr desserten i pene glass. 

Failed to connect to MySQL: Access denied for user 'd20547'@'gowron.nettstudio.no' (using password: YES)

Vest Vind Media AS, Bruhagen, 6530 Averøy | Telefon: 71 51 34 70 | post@vestvind.no | Redaksjon/annonsesalg: Vest Vind Media AS | Telefon: 71 51 34 70
Redaktør: Oddbjørn Roksvaag | 906 22 158 | oddbjorn@vestvind.no