Knekkebrød (Knekkis)

INGREDIENSER

Vann  20 000 g
Idun Knekkis 100 % miks  20 000 g
Hvetesur 60 i   750 g
Total deigvekt:  40 750 g

 

Antall enheter:   1 358 stk

Enhetsvekt:  30 g

 

ARBEIDSBESKRIVELSE

Deigtemperatur:.  Vannpaslag 25 °C

Elting:  god sammen med grind

Hviletid/rasketid:  Ingen

Steketemperatur:  160 °C

Steketid med åpent spjeld  ca. 50 min

 

TILBEREDNING

Vei opp 1 100 g og stryk ut på plate eller kjør ut på monomaskin. Tas ut av ovnen etter 5 min og deles i ønsket størrelse.

Ingredienser: vann, gresskarkjerner, sesamfrø, solsikkekjerner, havregryn, sammalt rug, surdeig av hvete, salt, fiberhusk

Produktet inneholder: sesamfrø, solsikke, gluten

 

 

 

 

NÆRINGSDEKLARASJON PR 100 G:

Energi  1300 kJ / 310 kcal

Protein  11 g

Karbohydrat  17 g

herav sukkerarter  1 g

Fett  21 g

herav mettet   2 g

herav enumettet   3,5 g

herav flerumettet   7,5 g

Kostfiber  6 g

Salt  0,89 g

Failed to connect to MySQL: Access denied for user 'd20547'@'gowron.nettstudio.no' (using password: YES)

Vest Vind Media AS, Bruhagen, 6530 Averøy | Telefon: 71 51 34 70 | post@vestvind.no | Redaksjon/annonsesalg: Vest Vind Media AS | Telefon: 71 51 34 70
Redaktør: Oddbjørn Roksvaag | 906 22 158 | oddbjorn@vestvind.no