Friske bringebær

MARSIPANBUNN

Ingredienser:

200g Pals marsipan
120g sukker
160g Tine smør
2 stk egg
80g siktet hvetemel
Revet skall av 1 sitron

 

Fremgangsmåte:

Sukker, smør, marsipan og sitronskall kjøres sammen, rør inn ett og ett egg.

Tilslutt tilsettes hvetemelet.

Stekes på 180°c i ca 10 min

 

BRINGEBÆRGELÈ

Ingredienser:

180g bringebærpurè
6-7g gelatinpulver
15g glukose
13g sukker

 

Fremgangsmåte:

Gelatinpulver blandes i kaldt vann

Bringebær, glukose og sukker kokes opp, tilsett gelatinen og bland det

sammen.

 

BRINGEBÆRKREM

Ingredienser:

100g bringebærpurè
30g eggeplommer
35g hele egg
25g sukker
1g gelatinpulver
6g vann
35g usaltet Tine smør

 

Fremgangsmåte:

Gelatin blandes i kaldt vann, smeltes i varmt vann (6gr).

Eggeplommer, egg og sukker piskes opp.

Bringebærpure varmes opp i en gryte, blandes med eggedosisen, tilsett

gelatinen og bland forsiktig. Tilslutt røres smøret inn.

 

Failed to connect to MySQL: Access denied for user 'd20547'@'gowron.nettstudio.no' (using password: YES)

Vest Vind Media AS, Bruhagen, 6530 Averøy | Telefon: 71 51 34 70 | post@vestvind.no | Redaksjon/annonsesalg: Vest Vind Media AS | Telefon: 71 51 34 70
Redaktør: Oddbjørn Roksvaag | 906 22 158 | oddbjorn@vestvind.no