NAMbrød

Bakerens egen variant av det indiske Nanbrød. En litt grovere variant som kan produseres lettvint i bakeriet, pakkes som 4 pakk i fine plastposer og selges til forbruker for å varmes 2 min på grillen hjemme.

 

Oppskrift:

1 l vann

1200 g Møllerens Bakemel

400 g Møllerens Fibra Fullkornshvetemel

50 g Møllerens Opus 230

50 g olivenolje

45 g bakepulver

15 g Møllerens Bas W, hvetesurdeig

15 g salt

 

Eltes sammen til en smidig deig som deles i 100 g rundstykker.

Kjevles på ca. 2,5-3 mm med rikelig hvetemel og prikkes godt.

Stekes ved 250°C i ca. 4-5 min (eller hvis du er på Møre, på en god varm takke).

Failed to connect to MySQL: Access denied for user 'd20547'@'gowron.nettstudio.no' (using password: YES)

Vest Vind Media AS, Bruhagen, 6530 Averøy | Telefon: 71 51 34 70 | post@vestvind.no | Redaksjon/annonsesalg: Vest Vind Media AS | Telefon: 71 51 34 70
Redaktør: Oddbjørn Roksvaag | 906 22 158 | oddbjorn@vestvind.no