Konfekt med mango-pasjonsgelé

Gelé
70 g pasjonsfrukt puré
170 g mango puré
70 g glukose
270 g sukker
8 g pektin
8 g sitronsyre

Fremgangsmåte:
Varm begge puréene til 50°C.
Tilsett pektin som er blandet med sukker, deretter glukose.
Kok væsken til 106°C, tilsett sitronsyre og helles i en tett form.
Kuttes 27x37x4 mm.


Karamellisert kokosnøtt

80 g sukker
24 g vann
80 g kokos

Fremgangsmåte:
Lag en karamell av sukker og vann.
Tilsett kokos og rør godt.
Avkjøl på en silpatmatte.


Kokos- og mandelpralin
300 g mandelpralin
200 g melkesjokolade 34%, smeltet
15 g kakaosmør smeltet
80 g karamelisert kokos

Fremgangsmåte:
Bland alle ingredienser godt i en mikser.
Helles på en silpatmatte og kjevles tynt.
Kuttes i en mandoline.


TIPS
bruk en varm kniv når du kutter opp konfekten.
Små firkanter blir penest,ca 2 ganger 2 cm.

 

Failed to connect to MySQL: Access denied for user 'd20547'@'gowron.nettstudio.no' (using password: YES)

Vest Vind Media AS, Bruhagen, 6530 Averøy | Telefon: 71 51 34 70 | post@vestvind.no | Redaksjon/annonsesalg: Vest Vind Media AS | Telefon: 71 51 34 70
Redaktør: Oddbjørn Roksvaag | 906 22 158 | oddbjorn@vestvind.no