Petit four med mascarpone og financierbunn

Hvit mascarpone-krem
250 g mascarpone
100 g fløte
60 g sukker
2 bl. gelatin

Fremgangsmåte:
Pisk fløte til semipisket krem.
Bland mascarpone og sukker til en jevn masse.
Vend inn gelatin.
Vend inn pisket krem.

 

Bringebærbasalmico-saus
250 g bringebær puré
125 g sukker
2,5 g pektin
12,5 g sitronjuice
15 g basalmico

Fremgangsmåte:
Bland sukker og pektin.
Kok opp puré og tilsett sukkerblanding.
Kokes til 106°C.
Tilsett sitronjuice og basalmico.

 

Financierbunn
350 g melis
150 g mandelmel
250 g eggehvite
150 g melis
350 g brunet smør

Fremgangsmåte:
Bland det tørre.
Tilsett eggehvite og smør.
Stek ved 180°C til en gylden farge.

 

TIPS
Mascarponehalvkulen dyppes i rød glasur før den settes oppå financierbunnen.

Failed to connect to MySQL: Access denied for user 'd20547'@'gowron.nettstudio.no' (using password: YES)

Vest Vind Media AS, Bruhagen, 6530 Averøy | Telefon: 71 51 34 70 | post@vestvind.no | Redaksjon/annonsesalg: Vest Vind Media AS | Telefon: 71 51 34 70
Redaktør: Oddbjørn Roksvaag | 906 22 158 | oddbjorn@vestvind.no