Marengsrull med molte og snøfriskkrem

Marengsrull
250 g eggehvite
4 dl sukker
1 ss vineddik
1 ss maisenna
Naturell molte

Fremgangsmåte:
Pisk marengs av eggehvite og sukker, og vend inn maisenna og vineddik til slutt. Bre marengsen utover en langpanne dekket med bakepapir. Stek på 160°C i 25 minutter.
Bruk varmluft.
Hvelv marengsen over på benken på et nytt bakepapir, og avkjøl kaka med det varme brettet oppå.

Snøfriskkrem
2 dl Snøfrisk naturell (1 boks)
1 dl fløte
Sukker
Sitronsaft

Fremgangsmåte:
Pisk Snøfrisk og fløte til en luftig krem. Smak til med sukker og sitronsaft, smaken skal være frisk og syrlig.
Bre kremen over marengsen. Strø på masse naturelle molter, og rull kaka forsiktig sammen. Legg den over på et fat og pynt med friske bær og eventuelt litt ekstra krem.

TIPS
Multe og geitost er gode smaker som passer godt sammen i en høst-kake.

Foto: Mette Møller

Failed to connect to MySQL: Access denied for user 'd20547'@'gowron.nettstudio.no' (using password: YES)

Vest Vind Media AS, Bruhagen, 6530 Averøy | Telefon: 71 51 34 70 | post@vestvind.no | Redaksjon/annonsesalg: Vest Vind Media AS | Telefon: 71 51 34 70
Redaktør: Oddbjørn Roksvaag | 906 22 158 | oddbjorn@vestvind.no