Grov pizzabunn med mange variasjonsmuligheter

Med Fibra fullkornshvetemel kan man enkelt erstatte deler av bakemelet og gjøre produktene mer fiberrike. Her er oppskrift på grov pizzabunn som kan brukes til flere ulike produkter.

VARENAVN                                        1L                   10L                        20L
Vann                                                1 000g             10 000g                20 000g
Møllerens Bakemel                             1 300g             13 000g                26 000g
Møllerens Fibra fullkornhvetemel           430g               4 300g                  8 600g
Opus 21                                               60g                 600g                    1 200g
Bas W tørket surdeig av hvete               20g                 200g                      400g
Gjær                                                   30g                 300g                      600g
Salt                                                     23g                 230g                      460g

  

Elt deigen sammen til den blir elastisk.

Deigtemperatur mellom 24 og 26°C.
Deigen egner seg godt for lange liggetider på kjøl,
gjerne over natten.
Deigen har mange variasjonsmuligheter som for eksempel grov
italiensk pizzabunn, grov pizzabunn i form, grove pizzasnurrer
eller eple og kanelbriks.
Fyll kan varieres etter ønske.
På bildene ser vi en pizzavariant og en briksvariant med eplebiter
og kanel.

Failed to connect to MySQL: Access denied for user 'd20547'@'gowron.nettstudio.no' (using password: YES)

Vest Vind Media AS, Bruhagen, 6530 Averøy | Telefon: 71 51 34 70 | post@vestvind.no | Redaksjon/annonsesalg: Vest Vind Media AS | Telefon: 71 51 34 70
Redaktør: Oddbjørn Roksvaag | 906 22 158 | oddbjorn@vestvind.no